Skip to main content

ΨΩΡΙΑΣΗ, ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΕΣ ΩΤΙΤΙΔΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ

Ρ.Π γυναίκα 41 ετών

Εδώ και 15 χρόνια κάνω ομοιοπαθητική θεραπεία με την ιατρική ομάδα του καθηγητή Σ. Διαμαντίδη , την μοναδική ουσιαστική ιατρική ομοιοπαθητική ομάδα στην Ελλάδα. Το λέω αυτό γιατί είχα έρθει σε επαφή και με άλλους ομοιοπαθητικούς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μου, με αποτέλεσμα να απογοητευθώ και  να μην θέλω να ακούσω για ομοιοπαθητική θεραπεία.

Πριν 15 χρόνια περνώντας δύσκολες οικογενειακές και προσωπικές καταστάσεις εμφάνισα ψωρίαση στα χέρια μου και αγοραφοβία. Η πρώτη αντιμετώπιση της ψωρίασης ήταν φυσικά με κορτιζόνες όσο για την αγοραφοβία πήγα σε ψυχίατρο  ο οποίος μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή την οποία και δεν ακολούθησα γιατί φοβόμουν να πάρω τα φάρμακα. Η πρώτη επαφή με την ομοιοπαθητική ήταν χωρίς επιτυχία γιατί ο ομοιοπαθητικός που μου σύστησαν δεν ήταν γιατρός. Το κατάλαβα ευτυχώς νωρίς και παραλίγο να κλείσω το κεφάλαιο ομοιοπαθητική και πάλι, όταν για επαγγελματικούς λόγους ήρθα σε επαφή με την ιατρική ομάδα του κ. Σ. Διαμαντίδη.

Η επαγγελματική  μας επαφή με έκανε να αισθάνομαι ασφάλεια και σιγουριά και πήρα έτσι το θάρρος να τους μιλήσω για τα προβλήματά μου. Ξεκίνησα ομοιοπαθητική θεραπεία και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο είχα θεαματικά αποτελέσματα. Συνέχισα όμως για προληπτικούς για μένα λόγος και διαπίστωσα ότι κρυολογούσα  λιγότερο, η ευαισθησία που είχα στα αυτιά (ωτίτιδες 4 φορές το χρόνο περίπου) άρχισαν να μειώνονται μέχρι που σήμερα που μιλάμε δεν ξέρω τι θα πει κρύωμα. Η ψωρίαση και η αγοραφοβία δεν έχουν εμφανιστεί από τότε παρόλο που τα προβλήματα και οι άσχημες καταστάσεις δεν έλλειπαν από τη ζωή μου.

Πριν από 6 χρόνια ανακαλύψαμε ότι η μητέρα μου έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας με μετάσταση στο πνεύμονα στο τελευταίο στάδιο. Ο γιατρός της έδωσε το πολύ 3 μήνες ζωής -μας είπε ότι δεν γίνεται τίποτα. Το σοκ για μένα και την αδελφή μου ήταν πολύ μεγάλο. Αποφασίσαμε με την αδελφή μου για όσο διάστημα ζούσε να ακολουθήσει ομοιοπαθητική θεραπεία.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι η μητέρα μας έζησε αξιοπρεπέστατα πάνω από ενάμιση χρόνο, κάνοντας τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν να τρίβουν τα μάτια τους. Η μητέρα μας μπορεί να πέθανε αλλά δεν ταλαιπωρήθηκε. Όλο αυτό το διάστημα όλη η ιατρική ομάδα ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση. Τους οφείλω πολλά, είμαι ευγνώμων για την θεραπεία μου.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ - ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΟΝΟΜΑ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α.Γ. 35 + Δ.Μ. 35 ετών ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α+Δ 35 ετών
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών
ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ - ΩΤΙΤΙΔΑ, Δ.Μ Δ.Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
ΑΚΜΗ - ΑΓΧΟΣ, Δ.Θ 41ετών Δ.Θ. γυναίκα 41 ετών.
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΠ 39 ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΠ 39 ΕΤΩΝ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΣ Δ.Σ άνδρας 42 ετών.
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΦ Δ.Φ άνδρας 50 ετών. 
ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ, ΡΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΔΚ Δ.Κ. άνδρας 50 ετών.
ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΟΓΚΟΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ. γυναίκα 58 ετών.
ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΓ Δ.Γ γυναίκα 44 ετών.
ΣΠΟΝΔΥΛΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΦ Γ.Φ. γυναίκα 64 ετών.
ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΚΟΛΙΤΙΔΑ, ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ, ΕΚΖΕΜΑ, ΟΣΤΕΟΠΕΝΙΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 56 ετών.
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ, ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 53 ετών
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 64 ετών.
ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΧΘΥΑΣΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ ΔΜΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ Δ.Μ. γυναίκα 28 ετών.
ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΔΒ Δ.Β. γυναίκα 74 ετών.
ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΓΣ Γ.Σ άνδρας 33 ετών.
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΦΟΒΙΕΣ,ΑΚΜΗ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΔΥΣΜΗΝΟΡΡΟΙΑ,ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ,ΟΥΡΟΛΟΙΜΟΞΗ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 40 ετών.
ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΣ Β.Σ γυναίκα 43 ετών