Skip to main content

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΑΓΧΟΣ, ΚΟΛΙΤΙΔΑ, ΣΤΟΜΑΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ

Χ.Κ., Άνδρας, 49 ετών

Ένα εξάμηνο από το κακό στο χειρότερο. Το στομάχι μου μπαλόνι. Κάτι δερματικά εξανθήματα και το δέρμα ένα χρώμα κιτρινωπό και ξερό. Εάν δεν είχα παιδί θα αυτοκτονούσα, τόσο κορεσμό αισθανόμουν για την ζωή γενικότερα. Πήγα σε γαστρεντερολόγο μου λέει σπαστική κολίτιδα. Έκανα υπέρηχο κοιλίας μου λένε μεγάλη ποσότητα αέρα στο έντερο. Πάρε κάτι σπασμολυτικά και έλα να σε ξαναδούμε. Γενικότερα φάρμακα δεν έπαιρνα και δεν παίρνω, μόνο 2-3 φορές αντιβίωση για δόντια και αυτές με το ζόρι. Λέω φάρμακα δεν παίρνω, έχετε κάτι άλλο?

Σκέφτεται η γιατρός και  μου δίνει ένα τηλέφωνο ομοιοπαθητικού γιατρού από την ιατρική ομάδα του κ.Διαμαντίδη. Είχα ακούσει για ομοιοπαθητική αλλά ούτε ήξερα τι ήταν και τι κάνουν. Όταν είσαι υγιής βέβαια, χαμογελάς και σκέφτεσαι "τι βλακείες είναι αυτές?" Τέλος πάντων αποφάσισα να δοκιμάσω . Κάτι ερωτήσεις  μου έκανε η ομοιοπαθητική γιατρός για τα παιδικά χρόνια ,τι αρρώστιες πέρασα ,τι φάρμακα έπαιρνα και γενικότερα για την ζωή μου, κυρίαρχα συναισθήματα κλπ. Καθώς περνούσε η ώρα, έλεγα από μέσα μου τελείωνε γιατρέ  μου έχω τα χάλια μου, έχω και την ανάκριση. Μου λέει στο τέλος  οκ τελειώσαμε και μου συνταγογραφεί τα ομοιοπαθητικά φάρμακα.

Εάν δεν το δοκίμαζα ο ίδιος δεν θα το πίστευα ότι και να διάβαζα. Δια μαγείας αισθάνθηκα μία ευφορία και μία γλυκιά ζαλάδα, όπως αισθάνεσαι όταν κάνεις τσιγάρο για πρώτη φορά. Κλάματα και αρνητικές σκέψεις εξαφανίστηκαν με την μία. Ξεκίνησα το Δεκέμβρη του 2015 και συνεχίζω. Επίσκεψη με την επίσκεψη όλο και καλύτερα, ενώ βελτιώνονταν και το στομάχι. Με κάθε ομοιοπαθητικό σκεύασμα και ομοιοπαθητικό φαρμακευτικό σχήμα όλο και πιο μεγάλη βελτίωση. Το δέρμα μου ξανά κόκκινο και κανονικής υφής. Συνεχίζω κάνοντας το σταυρό μου...  Θα μπορούσα να σταματήσω, αλλά η γυναίκα μου επιμένει να κλείσω χρόνο. Δίδαγμα προσωπικό. Πρώτα δοκίμασε και μετά κρίνε. Αυτά έζησα, αυτά είδα, χωρίς να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι. Βέβαια είμαι πειθαρχημένο άτομο -μου είπε καφές τέρμα, τέρμα- μισή ώρα μετά το φαγητό το φάρμακο, μισή ώρα.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ - ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΟΝΟΜΑ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α.Γ. 35 + Δ.Μ. 35 ετών ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α+Δ 35 ετών
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών
ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ - ΩΤΙΤΙΔΑ, Δ.Μ Δ.Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
ΑΚΜΗ - ΑΓΧΟΣ, Δ.Θ 41ετών Δ.Θ. γυναίκα 41 ετών.
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΠ 39 ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΠ 39 ΕΤΩΝ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΣ Δ.Σ άνδρας 42 ετών.
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΦ Δ.Φ άνδρας 50 ετών. 
ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ, ΡΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΔΚ Δ.Κ. άνδρας 50 ετών.
ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΟΓΚΟΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ. γυναίκα 58 ετών.
ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΓ Δ.Γ γυναίκα 44 ετών.
ΣΠΟΝΔΥΛΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΦ Γ.Φ. γυναίκα 64 ετών.
ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΚΟΛΙΤΙΔΑ, ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ, ΕΚΖΕΜΑ, ΟΣΤΕΟΠΕΝΙΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 56 ετών.
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ, ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 53 ετών
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 64 ετών.
ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΧΘΥΑΣΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ ΔΜΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ Δ.Μ. γυναίκα 28 ετών.
ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΔΒ Δ.Β. γυναίκα 74 ετών.
ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΓΣ Γ.Σ άνδρας 33 ετών.
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΦΟΒΙΕΣ,ΑΚΜΗ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΔΥΣΜΗΝΟΡΡΟΙΑ,ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ,ΟΥΡΟΛΟΙΜΟΞΗ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 40 ετών.
ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΣ Β.Σ γυναίκα 43 ετών