Skip to main content

ΦΩΤΟΑΛΛΕΡΓΙΑ, HPV ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΑΘΗΡΟΜΑΤΩΣΗ ΚΑΡΩΤΙΔΑΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ

Σ.Κ γυναίκα 42 ετών

Είμαι δημόσιος υπάλληλος, εφοριακός συγκεκριμένα. Ξεκίνησα ομοιοπαθητική έχοντας αρκετά προβλήματα υγείας, είχα ένα σοβαρό, είχα αλλεργία στον ήλιο, ακούγεται κάπως περίεργη, αλλά ήταν πολύ άσχημο, μου δημιουργούσε πρηξίματα στο πρόσωπο, δεν μπορούσα να εκτεθώ στον ήλιο, έριχνε την άμυνα, είχα προβλήματα με τη μέση μου κι ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε χρόνια ήταν οι ιοί των κονδυλωμάτων, HPV, όπως λέγεται στην ιατρική, δηλαδή αλλοιώσεις στον τράχηλο της μήτρας σοβαρές, που δημιουργούν με το πέρασμα του χρόνου καρκίνο.

Είχα ξεκινήσει ομοιοπαθητική και σε άλλο κέντρο, γιατί κάνω ομοιοπαθητική πολλά χρόνια, και για τα προβλήματα που μου παρουσιάζονται κατά καιρούς, όχι συνέχεια, όταν κάτι μου παρουσιάζεται δηλαδή, κάνω ομοιοπαθητική, ακολουθώ αυτό δηλαδή το ιατρικό σύστημα.

Και ενώ για κάποια άλλα προβλήματα για τις αλλεργίες είχα κάπως βοηθηθεί, γιατί γενικά είναι παραδεκτό ότι η ομοιοπαθητική βοηθάει τον ανθρώπινο οργανισμό, όπου και να την κάνεις, βέβαια παίζει ρόλο ο τρόπος που θα την εξασκήσεις και μου είχαν περάσει κατά κάποιον τρόπο, αλλά το πρόβλημα με τους ιούς των κονδυλωμάτων δεν μπόρεσε να μου το λύσει που ήταν και τον πιό σοβαρό. Και ακούγοντας τυχαία από κάποια γειτόνισσά μου ήρθα και στην ομοιοπαθητική ιατρική ομάδα του κ. Διαμαντίδη.

Κάνοντας εδώ ομοιοπαθητική δεν ανιχνεύεται ο ιός αυτός του HPV που είναι παραδεκτό ότι δεν περνάει, δεν θεραπεύεται εύκολα κατά την κλασσική ιατρική. Το καλοκαίρι φέτος τον Ιούλιο, περνώντας ένα σοβαρό πρόβλημα, μιά μεγάλη στενοχώρια, και κάνοντας το καθιερωμένο τέστ που κάνω, για την παρακολούθηση αυτού του προβλήματος, αυτού του ιού των κονδυλωμάτων, βρήκα ότι είχε γίνει πιό δύσκολο το πρόβλημα, δηλαδή είχα κάποια μορφή δυσπλασίας, και οι εξετάσεις είναι αυτές τον Ιούλιο μήνα, που δείχνουν τα σημεία που είναι αρκετά, η δυσπλασία είχε προχωρήσει. Τότε στην ομοιοπαθητική μου έδωσαν ένα σχήμα που ανεβάζει την άμυνα του γεννητικού συστήματος και μετά από δύο μήνες που πήρα αυτό το σχήμα τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ο ίδιος ο γιατρός το παραδέχτηκε, 80% βελτίωση, και φαίνεται καθαρά από την εικόνα που είναι τον Οκτώβρη, δηλαδή μετά από δύο μήνες θεραπεία.

Εξακολουθώ να παίρνω το σχήμα αυτό, ακόμα και τώρα, δηλαδή πέντε-έξι μήνες που το παίρνω, και ευελπιστώ με την εξέταση να έχει περάσει τελείως, αφού δεν έχω καθόλου συμπτωματα. Θέλω να πώ ότι το σχήμα αυτό κατά τη γνώμη μου επειδή το έχω ζήσει είναι μία φοβερή ανακάλυψη. Τώρα όσον αφορά το οικονομικό μέρος δεν έχω καμμία επιβάρυνση γιατί τα καλύπτει το ταμείο μου. Δεν κάνω μόνο εγώ από την οικογένειά μου, κάνει η μητέρα μου, που είχε βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, ξεκίνησε το ?92, όταν έπαθε το εγκεφαλικό έπαιρνε και διάφορα άλλα φάρμακα, γιατί το εγκεφαλικό δημιουργεί και διάφορα άλλα προβλήματα όπως ξέρουμε, ανεβάζει την πίεση κτλ, αλλά μετά τον ένα χρόνο από τη θεραπεία, έφτασε να παίρνει μόνο τα ομοιοπαθητικά και να μην παίρνει κανένα άλλο φάρμακο. Δηλαδή δεν σταματούν τα φάρμακα αμέσως, αλλά με την πάροδο του χρόνου, όταν φαίνεται η βελτίωση στον ασθενή, φτάνει να παίρνει μόνο τα ομοιοπαθητικά και να μη χρειάζεται τα άλλα φάρμακα, τα οποία δημιουργούν και παρενέργειες. Κι΄έτσι είναι πολύ καλά.

Είχε την έξω δεξιά καρωτίδα 100% φραγμένη. Και μάλιστα επειδή παρακολουθούσα και την πορεία της με τις εξετάσεις εγώ, έκανε μία εξέταση καρωτίδων που κάνει και ο γιατρός της βρήκε 20%, δηλαδή ότι είχε ανοίξει, ένα ιατρικό θαύμα. Πού κατά την κλασσική ιατρική, μας είχαν πεί, ότι ούτε και στο εξωτερικό δεν παίρνει ούτε εγχείρηση, γιατί είναι στις καρωτίδες και δεν παίρνει εγχείρηση. Και 20%, ακούγεται ότι ρέει το αίμα, ότι έχει ροή δηλαδή. Κάνω στην κόρη μου από όταν γεννήθηκε, έκανα στην εγκυμοσύνη και μετά από μικρή. Με τη βοήθεια εδώ του κέντρου και το μηχάνημα που χρησιμοποιούν σα διαγνωστική μέθοδο βρήκαμε τις προδιαθέσεις. Και είναι σημαντικό αυτό, να κάνεις ομοιοπαθητική όχι μόνο όταν δημιουργηθεί το πρόβλημα, αλλά προληπτικά.

Είχε μία προδιάθεση δυσκοιλιότητα που τη βασάνιζε και της πέρασε αμέσως, και μία σοβαρή προδιάθεση αλλεργική ρινίτιδα, που την κληρονόμησε μάλλον από τον άντρα μου. Δηλαδή μπούκωνε, το βράδυ όταν κοιμότανε πεταγότανε επάνω, κοκκίνιζε και έκλαιγε, δεν μπορούσε να αναπνεύσει, η οποία θα είχε εξέλιξη σε αλλεργικό άσθμα. Και εγώ έχω προδιάθεση σε πολλές αλλεργίες. Και με τη θεραπεία εδώ πέρα πήγε πάρα πολύ καλά, ενώ ξέρουμε πόσο βασανίζει το άσθμα πάρα πολλά παιδιά και δεν βρίσκουν θεραπεία. Βέβαια τώρα μου έχει περάσει το πρόβλημα και αυτό οφείλεται καθαρά στην ομοιοπαθητική.

Γιατί η ομοιοπαθητική σα σύστημα προσπαθεί να ανεβάσει την άμυνα του οργανισμού με φάρμακα που δεν έχουν παρενέργειες κι όχι να τη ρίξει χρησιμοποιώντας φάρμακα τα οποία ρίχνουν την άμυνα του οργανισμού. Βέβαια δε λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε φάρμακα, καλό είναι να υπάρχει συνεργασία, η συνεργασία κατά τη δική μου γνώμη και τα περιστατικά που έχω ζήσει δεν είναι από την πλευρά των ομοιοπαθητικών γιατρών, οι άλλοι γιατροί δεν θέλουν να χρησιμοποιηθεί το ομοιοπαθητικό φάρμακο.

Πιστεύω ότι η συνεργασία είναι καλή. Όταν είναι να δώσεις σε ένα παιδί την αντιβίωση που δημιουργεί παρενέργειες, γιατί να μην του δώσεις το ομοιοπαθητικό φάρμακο που μπορεί να αντιμετωπίσει εξ ίσου καλά και καλύτερα την περίπτωση.  Δεν έχει δικαίωμα κανείς να παρέμβει σ'αυτή του τη θεραπεία.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ - ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΟΝΟΜΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΩΤΙΤΙΔΑ (ΣΚΥΛΟΣ) ΧΡΟΝΙΑ ΩΤΙΤΙΔΑ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ) ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΟΙΔΗΜΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ, ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ) ΟΙΔΗΜΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ, ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΩΝ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΦΟΒΙΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ) ΦΟΒΙΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ (ΣΚΥΛΟΣ) ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΙΟΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΑΤΩΝ (ΓΑΤΑ) ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΙΟΣ ΑΝΟΣΟΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΑΤΩΝ (ΓΑΤΑ)
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΕΣ ΩΤΙΤΙΔΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ) ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΕΣ ΩΤΙΤΙΔΕΣ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ (ΣΚΥΛΟΣ) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΚΡΑΤΕΙΑ (ΣΚΥΛΟΣ) ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΑΚΡΑΤΕΙΑ (ΣΚΥΛΟΣ)
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α.Γ. 35 + Δ.Μ. 35 ετών ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α+Δ 35 ετών
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών
ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ - ΩΤΙΤΙΔΑ, Δ.Μ Δ.Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
ΑΚΜΗ - ΑΓΧΟΣ, Δ.Θ 41ετών Δ.Θ. γυναίκα 41 ετών.
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΠ 39 ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΠ 39 ΕΤΩΝ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΦ Δ.Φ άνδρας 50 ετών. 
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΣ Δ.Σ άνδρας 42 ετών.
ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΓΣ Γ.Σ άνδρας 33 ετών.
ΣΠΟΝΔΥΛΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΦ Γ.Φ. γυναίκα 64 ετών.
ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΓ Δ.Γ γυναίκα 44 ετών.