Skip to main content

ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ, ΚΟΛΙΚΟΣ ΝΕΦΡΟΥ, ΙΛΙΓΓΟΣ ΘΕΣΕΩΣ, ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ, ΑΠΟΣΤΗΜΑ, ΜΥΑΛΓΙΕΣ, ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

Χ.Κ γυναίκα 55 ετών

Κάνω ομοιοπαθητική θεραπεία από το 1993. Μετά από εγχείρηση χολής είχα τεράστιο πρόβλημα ανεξέλεγκτων κενώσεων επί οκτώ χρόνια. Κλασικά έγινε προσπάθεια να λυθεί το θέμα με αντιδιαρροϊκά και ισχυρά ηρεμιστικά φάρμακα, αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν. Λύθηκε τελικά με ομοιοπαθητική θεραπεία σε ένα μήνα. Επί τρία χρόνια είχα πρόβλημα άσθματος και συνεχών φτερνισμάτων χωρίς καμία δυνατότητα αναπνοής από τη μύτη, αλλά μόνο από το στόμα. Ο ύπνος με αυτές τις συνθήκες ελάχιστος.

Μου έλεγαν ότι ήταν ψυχολογικό. Λύθηκε και αυτό με ομοιοπαθητική θεραπεία σε έξι μήνες. Είχα επίσης φαρυγγίτιδες όλο το χειμώνα και ευαισθησία στο κρύο με αποτέλεσμα να χρειάζομαι 4-5 αντιβιώσεις από Νοέμβρη μέχρι Απρίλη από τα παιδικά μου χρόνια. Το πρόβλημα αυτό έχει εκλείψει από το 1993 με εξαίρεση μια πνευμονία το 1998, που και αυτή πέρασε εύκολα με ομοιοπαθητική θεραπεία. Το 2000 έκανα λιθοτριψία και με τη βοήθεια ομοιοπαθητικών φαρμάκων ήταν ανώδυνη. Ένας κολικός νεφρού αντιμετωπίστηκε άμεσα και με επιτυχία το 2003 και έκτοτε δεν με ξαναενόχλησε. Ίλιγγοι ομοίως. Ουρολοίμωξη από το μικρόβιο πρωτέα έφυγε σε ένα μήνα με αντιβίωση και με ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα. Τελευταία, ένα ερεθισμένο απόστημα στην πλάτη απαιτούσε χειρουργική επέμβαση. Σε είκοσι μέρες με ομοιοπαθητική θεραπεία έφυγε.

Επίσης είχα πλήρη ανακούφιση μετεγχειρητικών πόνων από θυρεοειδεκτομή. Μυαλγίες, πόνοι μέσης και μικροπροβλήματα λύνονται αμέσως. Τα παιδιά μου έχουν ξεχάσει τις αντιβιώσεις. Οι γαστρεντερίτιδες είναι κάτι πολύ απλό και σύντομο για την ομοιοπαθητική θεραπεία. Ο γιος μου, λόγω έλλειψης του ενζύμου G6PD που δεν γνωρίζαμε, έπαθε αιμόλυση με κίνδυνο θανάτου. Με ομοιοπαθητική θεραπεία επανήλθε σύντομα ο αιματοκρίτης του. Η μητέρα μου είχε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Με ένα μήνα ομοιοπαθητική θεραπεία και ένα ομοιοπαθητικό φαρμακευτικό σχήμα επανήλθαν πλήρως οι λειτουργίες του χεριού χωρίς χειρουργείο. Ένα βασικό που θέλω να τονίσω είναι ότι μπορώ να τηλεφωνήσω  κάθε στιγμή του χρόνου στο ομοιοπαθητικό ιατρείο και θα έχω συμβουλή αμέσως. Έχω τηλεφωνήσει Κυριακή μεσημέρι, Μεγάλη Παρασκευή βράδυ, παραμονή πρωτοχρονιάς ώρα 23:45 και οι ομοιοπαθητικοί γιατροί της ιατρικής ομάδας Διαμαντίδη ήταν δίπλα μου.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ - ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΟΝΟΜΑ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α.Γ. 35 + Δ.Μ. 35 ετών ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α+Δ 35 ετών
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών
ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ - ΩΤΙΤΙΔΑ, Δ.Μ Δ.Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
ΑΚΜΗ - ΑΓΧΟΣ, Δ.Θ 41ετών Δ.Θ. γυναίκα 41 ετών.
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΠ 39 ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΠ 39 ΕΤΩΝ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΣ Δ.Σ άνδρας 42 ετών.
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΦ Δ.Φ άνδρας 50 ετών. 
ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ, ΡΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΔΚ Δ.Κ. άνδρας 50 ετών.
ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΟΓΚΟΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ. γυναίκα 58 ετών.
ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΓ Δ.Γ γυναίκα 44 ετών.
ΣΠΟΝΔΥΛΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΦ Γ.Φ. γυναίκα 64 ετών.
ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΚΟΛΙΤΙΔΑ, ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ, ΕΚΖΕΜΑ, ΟΣΤΕΟΠΕΝΙΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 56 ετών.
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ, ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 53 ετών
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 64 ετών.
ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΧΘΥΑΣΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ ΔΜΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ Δ.Μ. γυναίκα 28 ετών.
ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΔΒ Δ.Β. γυναίκα 74 ετών.
ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΓΣ Γ.Σ άνδρας 33 ετών.
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΦΟΒΙΕΣ,ΑΚΜΗ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΔΥΣΜΗΝΟΡΡΟΙΑ,ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ,ΟΥΡΟΛΟΙΜΟΞΗ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 40 ετών.
ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΣ Β.Σ γυναίκα 43 ετών