Skip to main content
Οφέλη της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής

Οφέλη της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής

Οφέλη της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής

Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική είναι ένας κλάδος της ιατρικής που είναι δημοφιλής για την αντιμετώπιση χρόνιων και επαναλαμβανόμενων ασθενειών όλων των τύπων, όπως δερματικές παθήσεις, προβλήματα των αρθρώσεων, αυτοάνοσες ασθένειες, λοιμώξεις του αναπνευστικού, πόνοι και τραυματισμοί, διάρροια, δυσεντερία κ.α. καθώς και κατάθλιψη, άγχος, φοβίες, αϋπνίες. 

Τα κύρια οφέλη της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής είναι:
    Έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα.
    Δίνει λύσεις και ανακούφιση που διαρκεί.
    Δεν έχει παρενέργειες.

Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική έχει στατιστικά πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στην πλειοψηφία των ασθενειών είτε σωματικών είτε ψυχοδιανοητικών, στην αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων καθώς και παθήσεων που υποτροπιάζουν. Ασθενείς που υπέφεραν χρόνια από ημικρανίες, αλλεργίες, ακμή, αρθρίτιδα, άσθμα, ρευματισμούς, ψωρίαση, υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και πολλές άλλες ασθένειες έχουν βρει μόνιμη θεραπεία με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική. 

Ένα επιπρόσθετο όφελος της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής είναι ότι η ανακούφιση που προσφέρει στην αντιμετώπιση χρόνιων ασθενειών έχει σχεδόν πάντα μόνιμη διάρκεια. Αυτή η μεγάλη διάρκεια του θεραπευτικού αποτελέσματος οφείλεται στο γεγονός ότι η Προηγμένη Ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει την ασθένεια στην βάση της διερευνώντας τα αίτια που την προκαλούν. Η προσέγγιση της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής είναι ότι αντιμετωπίζει τον ασθενή σαν μία ολότητα που αποτελείται από σώμα, νου και ψυχή και σκοπός της είναι η υγεία σε όλα αυτά τα επίπεδα. 

Τέλος όσον αφορά το φάρμακο της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής, λόγω της πιστοποίησής του, είναι ασφαλές και χωρίς παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Σήμερα τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής παράγονται με την πιστοποίηση GMP (Good Manufacturing Practice) η οποία παρέχεται στην Ελλάδα από τον Εθνικό Οργανισμό Φάρμακων και στις άλλες χώρες από τους αντίστοιχους οργανισμούς της κάθε χώρας.