Skip to main content
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Τα χρόνια της ακρίβειας..

Οι καιροί που ζούμε αλλά και αυτοί που έπονται προμηνύουν δύσκολες συνθήκες ζωής τόσο για την τσέπη μας όσο και για την ψυχολογία μας. Κάποιοι από εμάς πτοούνται πιο εύκολα και κάποιοι είναι πιο αισιόδοξοι. Δεν παύουμε στιγμή να ανησυχούμε και να αγωνιούμε για το μέλλον μας. Ποιός έχει σκεφτεί όμως τις επιπτώσεις που έχει αυτό στην ψυχολογία μας και κατ’ επέκταση σε όλη μας την υγεία; 

Πονάω παντού…

Μήπως δεν είναι και τόσο τυχαίο που όλοι οι παλιοί μας πόνοι μας θυμούνται όταν αγχωνόμαστε; Πόνοι στο σώμα, πόνοι στα άκρα, στο κεφάλι, ατονία, επίμονη υπνηλία, δυσκολία συγκέντρωσης, ανορεξία, βουλιμία και πολλά άλλα είναι καθημερινά συμπτώματα που μας απασχολούν και μας ταλαιπωρούν διαταράσσοντας την ποιότητα ζωή μας.

Η συσσώρευση τους μαζί με την «βοήθεια» ενός στρεσογόνου παράγοντα μπορούν να αναδείξουν την επιτακτική ανάγκη θεραπείας και εύρεσης λύσης.

Βοήθεια!

Η καλή ψυχολογία είναι η μισή αρχή για μία καλή υγεία! Η ομοιοπαθητική θεραπεία χαρίζει μία ολοκληρωμένη βοήθεια στον οργανισμό. Βοήθησε το σώμα σου  και  διώξε ό,τι σε ταλαιπωρεί!

Η βοήθεια μπορεί να έρθει ποικιλοτρόπως. Μέσω της ισορροπημένης διατροφής, της συχνής σωματικής άσκησης, της καλύτερης ψυχολογίας και της αλλαγής του τρόπου ζωής μας και των αρνητικών συνηθειών. Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πιο άμεσα και συστηματικά; Φυσικά και μπορεί με τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής!

Πως βοηθά η ομοιοπαθητική;

Η ομοιοπαθητική ιατρική είναι φυσική, ήπια και αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας. Ενδυναμώνει εξατομικευμένα και ολιστικά τον κάθε πάσχοντα οργανισμό, βοηθώντας τόσο το σωματικό όσο και το ψυχοδιανοητικό του κομμάτι.

Αποτελεί βασικό τμήμα του ενιαίου κορμού της ιατρικής επιστήμης και είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ιατρικής φροντίδας.  Με τη πλήρη ανάλυση του ιστορικού ο ομοιοπαθητικός ιατρός προσεγγίζει την ιδιοσυγκρασία του  ατόμου και βασιζόμενος σε αυτήν ολοκληρώνει την ιατρική του πράξη με την χορήγηση ομοιοπαθητικών σκευασμάτων. Η εξατομικευμένη αυτή φαρμακευτική θεραπεία  προέρχεται από φυσικές ουσίες και  μέσω της διαδικασίας της δυναμοποίησης το τελικό ομοιοπαθητικό φάρμακο  βρίσκεται σε μεγάλη αραίωση και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον οργανισμό.

Ομοιοπαθητική Θεραπεία : Εύκολη για όλους!

Συχνά πολλοί ασθενείς αποφεύγουν την ομοιοπαθητική λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται στις ουσίες που αντιδοτούν τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα. Σωστό ή λάθος;  Λάθος!  Όπως όλες οι ιατρικές μέθοδοι έτσι και η ομοιοπαθητική ιατρική έχει εξελιχθεί.

Πλέον ο ασθενής μπορεί να λάβει ειδικά ομοιοπαθητικά σχήματα τα οποία  του επιτρέπουν να πίνει καφέ, έτσι ώστε και η αγαπημένη του συνήθεια να μη διακοπεί και η θεραπεία του να γίνεται!

Δώσε τη λύση και άλλαξε τη ζωή σου!

Η καλή ψυχολογία είναι η μισή αρχή για μία καλή υγεία! Η ομοιοπαθητική θεραπεία χαρίζει μία ολοκληρωμένη βοήθεια στον οργανισμό. Βοήθησε το σώμα σου  και  διώξε ό,τι σε ταλαιπωρεί!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ευεργετηθεί σε χρόνια προβλήματα  και άλλοι που η ζωή τους κυριολεκτικά άλλαξε μαζί με την αλλαγή της ψυχολογίας τους.  

Γίνε και εσύ ένας από αυτούς και δες τον εαυτό σου με άλλα μάτια!