Skip to main content
ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ -  ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ, Ελληνίδα ηθοποιός

ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ, Ελληνίδα ηθοποιός

Ξεκίνησα Προηγμένη Ομοιοπαθητική το 1999 μετά από προτροπή μιας φίλης μου. Είχε φοβερούς πονοκεφάλους. Η φίλη μου μου σύστησε μία γιατρό από την ιατρική ομάδα του κ. Σπύρου Διαμαντίδη. Ξεκίνησα και από τότε δεν έχω σταματήσει, όχι γιατί νοσώ και χρειάζομαι φαρμακευτική υποστήριξη αλλά διότι αισθάνθηκα τόσο μεγάλη διαφορά. Κατ’αρχήν έφυγαν οι πονοκέφαλοι, έφυγαν κάποιες ψυχοσωματικές ενοχλήσεις πολύ σοβαρές όμως, ένοιωσα τον οργανισμό μου να τονώνεται και γενικώς έχω πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα με την στήριξη των φυσικών αυτών φαρμάκων που δεν έχουν παρενέργειες, που με βοηθούν να κρατάω τη δύναμη μου ακμαία και σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος και το πολύ βασικό είναι ότι έχω επαφή με την ομάδα του γιατρού ανά πάσα στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Αν συμβεί κάτι σε εμένα ή σε ένα προσφιλές μου άτομο αμέσως συνδέομαι και με βοηθάνε.

Και σε όσους άλλους γιατρούς πηγαίνω τους δηλώνω ότι κάνω ομοιοπαθητική από την αρχή. Βεβαίως πάρα πολύ γιατροί δέχονται επιτέλους αυτό τον τρόπο θεραπείας αυτή την προσέγγιση της ενδυνάμωσης του οργανισμού και της πρόληψης.

Πάρα πολλοί φίλοι μου βλέποντας τα αποτελέσματα σε εμένα και πολύ δύσκολες περιπτώσεις όπως ήταν ο πατέρας μου που νοσούσε από καρκίνο βοήθησαν πάρα πολύ στο να έχει μία καλύτερη καθημερινότητα, γιατί ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό, και βέβαια άντεξε πολύ περισσότερο σαν δύναμη και σαν διάρκεια. Μακάρι να μπορούσα να βγαίνω και να μιλάω κάθε μέρα για την Προηγμένη Ομοιοπαθητική, για να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μου.

Και να πω και κάτι άλλο και μικρά παιδιά βαφτιστήρια μου, παιδιά φίλων μου έχουν απευθυνθεί για δερματολογικά προβλήματα, ακόμη και λεύκη έχουν βοηθήσει να σταματήσει που είναι πάρα πολύ σοβαρό, άσθμα σπαστικό που είναι δύο περιπτώσεις που ξέρω. Ποιος είναι αυτός ο εγκληματίας που βάζοντας το χέρι στην καρδιά θα πει μην κάνετε ομοιοπαθητική. Ας έρθει να μιλήσει σε εμάς όλους που έχουμε ευλογηθεί και ευεργετηθεί από την Ομοιοπαθητική.