Skip to main content

ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Α.Κ. γυναίκα 47 ετών.

Γνώρισα την ομοιοπαθητική όταν πριν από πέντε χρόνια περίπου, ο γιός μου παρουσίασε ένα πρόβλημα, που του έγινε αφόρητο. Το είχε παρουσιάσει από ηλικία πέντε ετών, εκείνη την εποχή ήτανε δεκαπέντε ετών και έπασχε κατά τους δερματολόγους από ατοπική δερματίτιδα. Το παιδί βασανιζότανε πάρα πολλά χρόνια, κάθε καλοκαίρι κυρίως, με την σκλήρυνση του δέρματος και τις πληγές που είχε και τέλος πάντων ήτανε μία κατάσταση που ένα παιδάκι δεν είναι εύκολο να την υφίσταται να είναι το σώμα του γεμάτο πληγές και να έχει μία βασανιστική φαγούρα.

Μετά από σύσταση κάποιας πάρα πολύ έμπιστης φίλης μου απεφάσισα να απευθυνθώ στην ομοιοπαθητική. Μέσα σε έξι μήνες θεράπευσε το πρόβλημα εντελώς με διάφορα σχήματα που έδινε στο παιδί, με αποτέλεσμα να αλλάξει το δέρμα του και μέχρι τώρα που είναι 18 ετών να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, όχι μόνο στο θέμα της αδυναμίας αυτής της δερματικής που είχε αλλά και γενικότερα στην υγεία του, γρίππες και άλλα διάφορα πράγματα που μας παρουσιάζονται κατά καιρούς.

Μετά από αυτό αποφασίσαμε όλη η οικογένεια να κάνει ομοιοπαθητική. Και έτσι παράλληλα άρχισαν να βοηθούνται και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα υπόλοιπα δύο παιδιά μου και εγώ προσωπικά με τακτική παρακολούθηση με αποτέλεσμα να μην παρουσιαστεί τίποτα το σοβαρό σέ όλη αυτή τη διάρκεια ούτε στα προβλήματα της εφηβείας έμεινα μόνη μου, είχα πάντα συμπαραστάτες, ούτε στα προβλήματα υγείας και εμένα προσωπικά με βοήθησαν πάρα πολύ και στα ορμονικά προβλήματα που είχα τα οποία ήταν τεράστια και άλυτα κατά τους γιατρούς αλλά και στο πρόβλημα της παχυσαρκίας το οποίο αντιμετώπισα σε κάποια καταθλιπτική περίοδο της ζωής μου με αύξηση σαράντα κιλών απότομη, την οποία αντιμετωπίσαμε πάλι με ένα ιατρικό σχήμα, και τώρα μέσα σε δύο χρόνια έχω χάσει 24 κιλά και συνεχίζω χωρίς να ταλαιπωρηθώ, χωρίς να πεινάσω, πράγμα το οποίο δημιουργεί φοβερούς εκνευρισμούς, συνεχίζοντας τη ζωή μου απρόσκοπτα και κυρίως χωρίς να υποβληθώ στα φοβερά εκείνα έξοδα που απαιτεί η απασχόληση σε διάφορα κέντρα αδυνατίσματος.

Και τα ιατρικά σχήματα που έχω πάρει από την ομοιοπαθητική είναι πολύ αποτελεσματικά.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ - ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΟΝΟΜΑ
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α+Δ 35 ετών ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, Α+Δ 35 ετών
ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - ΦΟΒΙΕΣ, Α.Δ 85 ετών
ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ - ΙΛΙΓΓΟΙ, Δ.Ε 66 ετών
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ - ΩΤΙΤΙΔΑ, Δ.Μ Δ.Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ
ΑΚΜΗ - ΑΓΧΟΣ, Δ.Θ 41ετών Δ.Θ. γυναίκα 41 ετών.
ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΠ 39 ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΠ 39 ΕΤΩΝ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΣ Δ.Σ άνδρας 42 ετών.
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΦ Δ.Φ άνδρας 50 ετών. 
ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ, ΡΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΔΚ Δ.Κ. άνδρας 50 ετών.
ΚΑΛΟΗΘΗΣ ΟΓΚΟΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ. γυναίκα 58 ετών.
ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΓ Δ.Γ γυναίκα 44 ετών.
ΣΠΟΝΔΥΛΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΓΦ Γ.Φ. γυναίκα 64 ετών.
ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΚΟΛΙΤΙΔΑ, ΠΡΟΩΡΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ, ΕΚΖΕΜΑ, ΟΣΤΕΟΠΕΝΙΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 56 ετών.
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ, ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 53 ετών
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΜ Δ.Μ γυναίκα 64 ετών.
ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΧΘΥΑΣΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ ΔΜΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΡΗΞΗ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥ, ΒΡΑΔΥΑΡΡΥΘΜΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ, ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ Δ.Μ. γυναίκα 28 ετών.
ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΔΒ Δ.Β. γυναίκα 74 ετών.
ΑΙΜΟΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΓΣ Γ.Σ άνδρας 33 ετών.
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΦΟΒΙΕΣ,ΑΚΜΗ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΔΥΣΜΗΝΟΡΡΟΙΑ,ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ, ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ,ΟΥΡΟΛΟΙΜΟΞΗ ΔΚ Δ.Κ γυναίκα 40 ετών.
ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΣ Β.Σ γυναίκα 43 ετών