Skip to main content
Προηγμένη Ομοιοπαθητική και έμμηνος ρύση

Προηγμένη Ομοιοπαθητική και έμμηνος ρύση

Προηγμένη Ομοιοπαθητική και έμμηνος ρύση.

Το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο αναφέρεται στα ψυχικά και σωματικά συμπτώματα που βιώνουν οι γυναίκες λίγες μέρες πριν την έναρξη της περιόδου τους. Τα ψυχικά συμπτώματα περιλαμβάνουν ευερεθιστότητα, εναλλαγές της διάθεσης και αίσθημα κατάθλιψης. Τα σωματικά συμπτώματα περιλαμβάνουν ευαισθησία ή πρήξιμο στο στήθος, πονοκέφαλο, κοιλιακό φούσκωμα, δυσκοιλιότητα, διάρροια και ακμή. Τα συμπτώματα και η σοβαρότητα ποικίλλουν από γυναίκα σε γυναίκα και στις περισσότερες περιπτώσεις εξαφανίζονται μετά την έναρξη της περιόδου. 
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις στο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο με τα σκευάσματά της. Οι ομοιοπαθητικές συνθέσεις προσφέρουν ανακούφιση τόσο από ψυχικό όσο και από σωματικό στρες και ανακουφίζουν τα συμπτώματα.
Η εμμηνόπαυση είναι το φυσικό βιολογικό συμβάν όταν οι εμμηνορροϊκοί κύκλοι τελειώνουν για μια γυναίκα, ως αποτέλεσμα της σταδιακής μείωσης της λειτουργίας των ωοθηκών. Οι γυναίκες περνούν την εμμηνόπαυση μεταξύ 45-52 ετών. Οι περίοδοι γίνονται ακανόνιστες και πενιχρές μέχρι να σταματήσουν τελικά και κάθε γυναίκα επηρεάζεται διαφορετικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 
Τα σωματικά συμπτώματα περιλαμβάνουν εξάψεις, οστεοπόρωση, αύξηση βάρους και απώλεια μαλλιών, ενώ τα ψυχικά συμπτώματα περιλαμβάνουν κατάθλιψη, εναλλαγές διάθεσης, άγχος, ευερεθιστότητα και αϋπνία. Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική προσφέρει μια ασφαλή και φυσική θεραπεία για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα σκευάσματα. 
Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα και προσφέρει σημαντική βοήθεια στις γυναίκες όλων των ηλικιών είτε την χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν την δυσμηννόρροια είτε για να περάσουν πιο εύκολα την περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Επειδή με τα σκευάσματα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής έχουμε δυνατότητα να βοηθήσουμε τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχοδιανοητική κατάσταση του ενδιαφερομένου, μπορούμε να δώσουμε αποκατάσταση των λειτουργιών σε όλον το οργανισμό και κυρίως στο γονικό σύστημα που μέσω της πληθώρας των ορμονών που διαθέτει γίνεται συχνά η αιτία ποικίλων προβλημάτων.