Skip to main content
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: Ένας ολοκληρωμένο σύστημα υγείας

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: Ένας ολοκληρωμένο σύστημα υγείας

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: Ένας ολοκληρωμένο σύστημα υγείας

Τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής στοχεύουν στην βελτίωση του επιπέδου υγείας καθώς τονώνουν τους μηχανισμούς αυτορρύθμισης που διαθέτει ο καθένας μας. Η βελτίωση του επιπέδου υγείας οδηγεί στην μείωση οποιασδήποτε ασθένειας καθώς και την ευαισθησία σε ασθένειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιορίζεται σε ορισμένες ασθένειες, αλλά μπορεί να εφαμοστεί καθολικά για πολλά είδη ασθενειών. Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη επιλογή σε ορισμένες ιατρικές καταστάσεις και μπορεί να προσφέρει θεραπευτικές επιλογές εκεί όπου οι συμβατικές θεραπείες έχουν αποτύχει ή όπου δεν υπάρχουν συμβατικές θεραπείες για κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό σε πολλές διαταραχές θα έπρεπε να θεωρείται θεραπεία πρώτης επιλογής και όχι έσχατη λύση. 
Σε πολλές περιπτώσεις χρόνιας νόσου η θεραπεία με την Προγημένης Ομοιοπαθητική μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα τα οποία θεωρούνται δύσκολα ή αδύνατα. Οι θεραπευτικές δυνατότητες εξαρτώνται βέβαια πάντοντε και από το πόση μη αναστρέψιμη βλάβη έχει συμβεί ή δεν έχει συμβεί και από τον βαθμό στον οποίο ο οργανισμός είναι σε θέση να ανακάμψει. Εάν η παραμόρφωση είναι πολύ μεγάλη, η βλάβη πολύ σοβαρή, η ασθένεια εξεραιτικά μολυσματική ή απειλητική για τη ζωή, η κατάσταση γίνεται πιο επικίνδυνη και χρειάζεται ισχυρή και αποτελεσματική θεραπευτική παρέμβαση. 
Σε τραυματισμούς και ατυχήματα, η θεραπεία με την Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί να έχει τεράστια αξία. Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει ακόμη και αν χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής μπορούν να χορηγηθούν τόσο προεγχειρητικά όσο και μετεγχειρητικά για να επιταχύνουν την επούλωση και να εξουδετερώσουν τυχόν επιπτώσεις άγχους, σοκ και παρενέργειες χημικών φαρμάκων. Γενικά, όπως απέδειξαν οι πολλαπλές έρευνες στο θέμα αυτό, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία με Προηγμένη Ομοιοπαθητική κάνουν πολύ πιο γρήγορη μετεγχειρητική ανάρρωση από τους ασθενείς που δεν είχαν λάβει αυτή τη θεραπεία.

Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική μπορεί να εφαμοστεί από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων καθώς οι ομοιοπαθητικές συνθέσεις που χρησιμοποιεί μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα ευρύ φάσμα ασθενειών και καταστάσεων με ασφάλεια και μεγάλη αποτελεσματικότητα, είτε ως μοναδική θεραπεία είτε σε συνδυασμό με άλλες χημικές θεραπείες. Τα φάρμακα της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.